Jump to content

Forum Update - Not going to first unread post


Recommended Posts

Before the recent forum update, whenever I use to click on "view new content" and go on a thread, it used to take me to the first unread post, now it just goes to the first page.

Is anyone else having this issue and know how to fix?

Link to post
Share on other sites

image.png.fe414c4191fd87f350500240cde363f1.pngHere is a visual for those interested. I also noticed when posting, people's country of origin are not showing up next to their name anymore.  That helped me out when others implied their region.

Edited by BricksBrotha
typo
Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Phil B said:

I always just clicked on the little clock with "x minutes/hours ago" to take me to the first unread post. Still works the same.

That little clock isn't even clickable for me. No link. Just text...

That being said something has changed because I can now click on the thread title as I always did and it now brings me to the first unread post. Hooray.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...